01 02 03 18 24 25 26

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Flori de craciun






Ingrediente:

-250 g ciocolata cu 70% cacao
-250 g ciocolata cu lapte
-200 g fulgi de porumb
-50 g stafide
-coaja zaharisita de la o lamiae si o portocala
-o esenta de rom



Mod de lucru:

Intr-un bol topim ciocolata neagra si cea cu lapte,la baie de abur sau la cuptorul cu microunde.Peste ciocolata topita,adaugam fulgii de porumb,stafidele rehidratate in apa cu esenta de rom si coaja de portocala si de lamiae,taiata marunt.


Amestecam usor,pana cand totul se imbraca in ciocolata.


Pe o tava punem o folie alimentara si cu o lingura facem mici gramajoare din compozitia cu ciocolata.Pe fiecare gramajoara am pus cate o visina din dulceata si am facut dare cu ciocolata alba.


Lasam sa se intareasca ciocolata si apoi le vom pastra intr-o cutie,pana la craciun.
Sant si aspectoase si delicioase!Super usor de facut!