01 02 03 18 24 25 26

joi, 6 decembrie 2012

Rulada din piept de pui






Este un aperitiv usor de preparat,gustos si arata si bine!

ingrediente:

-1kg de piept de pui dezosat
-300gr legume(mazare,porumb,ardei gras rosu taiat cubulete mici)
-o lingurita de delikat
-sare,piper macinat
-2 lingurite de mustar

Mod de preparare:

Se toaca pieptul de pui ,marunt,la cutit apoi adaugam legumele si condimentele



Amestecam bine.Compozitia rezultata o impartim in doua si punem pe o folie de aluminiu,unsa cu ulei.Rulam fara sa prindem folia in compozitie,dindu-i forma de salam,stringem capetele bine si punem rulourile intr-o tava in care punem apa,cuprinzind rulourile pe jumatate.punem la cuptorul incins cam 30 de min.nu mai mult ca iese prea uscata rulada.






Cind este gata,desfacem folia si cit este ferbinte ,trecem rulada prin mac su susan {asa am trecut-o eu}Taiem felii si servim ca aperitiv.